مدیرکل صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی وزارت صنعت ، معدن و تجارت از فرآیند تولید برخی از واحدهای تولیدی صنایع غذایی در استان البرز بازدید و با بررسی مشکلات این صنعت از نزدیک در جریان چالش های صنعتگران این استان قرار گرفت.
صادقی نیارکی در سفر یک روزه به استان البرز طی بازدید از شرکت سولیکو کاله (سایت بهاران گل)، از سرمایهگذاری های متنوع آن مجموعه در راستای تکمیل زنجیره تأمین و ایجاد زنجیره ارزش در تولید و تأمین انواع مواد اولیه و فرآورده های صنعت شیرینی و شکلات ابراز خرسندی کرد.
وی همچنین در جریان فعالیت خط تولید محصولات فاقد گلوتن آن شرکت قرار گرفت .
مدیرکل صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی با اشاره به حرکت فراگیر صنعت غذایی جهان در تولید محصولات متنوع فاقد گلوتن، اقدام آن شرکت را در رفع نیاز بیماران دارای محدودیت مصرف گلوتن مطلوب ارزیابی کرد.
صادقی همچنین از خطوط تولید شکلات و بسته بندی شرکت لپ لپ بازدید کرد و ورود آن شرکت به تولید انواع مسواک و نخ دندان در داخل کشور را مثبت برشمرد و ابراز امیدواری کرد این شرکت در آینده ای نزدیک بتواند بخش قابل توجهی از نیاز کشور به کالای مذکور را تأمین نماید.
مدیرکل صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی در ادامه این سفر استانی ، ضمن بازدید از فرآیند تولید شرکت فرآورده های گوشتی آندره که یکی از واحدهای قدیمی، فعال و خوشنام این صنعت می باشد، به بررسی مشکلات آن واحد تولیدی و ارائه راهکارهای پیشنهادی بمنظور رفع موانع پیش روی آن واحد تولیدی پرداخت.
صادقی نیارکی در پایان ازفرایند تولید شیرینی و شکلات شرکت آماده لذیذ دیدن و بر حضورهرچه بیشتر آن شرکت در بازارهای صادراتی با توجه به پتانسیل های صادارتی کشور در حوزه محصولات شیرینی و شکلات، تأکید کرد.
وی ضمن بازدید از شرکت چای شهرزاد ، از تلاش های آن مجموعه بعنوان یکی از برند های قدیمی و فعال صنعت چای کشور قدردانی کرد.